Koningsdag

Maandag 27 april:      Koningsdag

  • Viert u mee? Hang de vlag uit (eventueel met oranje wimpel) of versier uw tuin. Zo kleurt ons dorp toch rood-wit-blauw!
  • Kinderen kunnen een brief of tekening sturen naar de koning. Ook kunnen we thuis om 16:00 uur toosten op de koning (meer informatie hierover leest u op: www.oranjebond.nl).

Maak een koninklijke foto:

De koning blijft thuis, net als wij met Koningsdag. Heb jij enig idee hoe dat eruit ziet?

Maak dan met het hele gezin een foto van bijvoorbeeld een koninklijk ontbijt, koninklijk koekhappen, zet je vader op een troon of maak je eigen balkon scene. Het kan niet gek genoeg. Wees creatief, verkleed jezelf, zet een gekke pruik op of versier de woonkamer.

De foto kan je tot 15:00 uur insturen naar 06-29379930. De winnaar maakt kans op een bon voor een frietfestijn voor het hele gezin. Aangeboden door Eetcafé ’t Trefpunt.

Doe mee aan de Oranje online Pubquiz:

Om 20:00 uur geven we in samenwerking met Eetcafé ’t Trefpunt de gelegenheid om thuis deel te nemen aan de Oranje online Pubquiz. Meer informatie hierover treft u onderaan deze pagina.

Oranje online Pubquiz

De feestweek die rond Koningsdag dit jaar gepland stond kan helaas niet doorgaan.

Toch willen wij proberen wat gezelligheid in het dorp te brengen. Dit gaan wij doen in samenwerking met Eetcafé ’t Trefpunt.

Wij willen je de gelegenheid geven om thuis deel te nemen aan de Oranje online Pubquiz.

Samen met andere Oranjeverenigingen gaan wij strijden voor de titel en een mooie prijs. 
Als individuele deelnemer maak je daarnaast nog eens kans op een passe-partout voor de mini-feestweek 2021.

Dit werkt zo: Je neemt deel aan het team ‘Team Oranjevereniging Hei- en Boeicop’. Dit team gaat de competitie aan met de andere verenigingen die deelnemen aan deze pubquiz. Wint ons team? Dan wint de vereniging een gratis ‘live’ pubquiz. Daarnaast zal de beste deelnemer uit ons team beloond worden met een passe-partout.

De quiz start om 20:00 uur en duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten.

Om mee te doen is het handig om een laptop, tablet, of smartphone te gebruiken als streamingsapparaat, dit kan gebruikt worden door het hele gezin. Daarnaast is er per deelnemer een laptop, tablet, of smartphone nodig welke gebruikt kan worden als stemkastje. Vooraf opgeven is noodzakelijk, je hebt inloggegevens nodig om deel te nemen aan deze pubquiz.

Opgeven kan via ovheienboeicop@live.nl.

Natuurlijk wil je met een volle maag aan de pubquiz beginnen. Dat kan! Eetcafé ’t Trefpunt gaat met Koningsdag ervoor zorgen dat we friet kunnen eten! Natuurlijk moet hier rekening worden gehouden met alle geldende maatregelen. Daarom is vooraf reserveren noodzakelijk.

Je kunt op Koningsdag tussen 14:00 uur en 17:00 uur je bestelling doorgeven via: 0347-341470.

Je krijgt direct te horen hoe laat jouw bestelling klaar is. De bestellingen worden ingepland om tussen 17:00 uur en 19:00 uur af te halen. Let op! Vol=Vol.

Wij hopen op een gezellige Kongingsavond!